Waarom voor ons kiezen?

  • Passie voor gezelschapsdieren

  • Jarenlange ervaring

  • Moderne medische technieken

Patricia Donck
Patricia DonckDierenarts
In 2000 studeerde Patricia af aan de universiteit van Gent. Na acht jaar werken in een groepspraktijk heeft Patricia haar eigen praktijk gestart in Roeselare in de Beversesteenweg. Vier jaar later verhuisde de praktijk naar de Mandellaan. U kunt bij haar terecht met alle gezelschapsdieren. Bijzondere interesse heeft Patricia voor chirurgie en dermatologie.
Florence Vanden Borre
Florence Vanden BorreDierenarts
Dierenarts Florence Vanden Borre studeerde in 2020 af aan de Universiteit Gent met onderscheiding. Sommigen onder jullie zullen haar waarschijnlijk al eens gezien hebben in de praktijk, want ze volgt hier al vele jaren mee. Ze heeft een bijzondere interesse in interne geneeskunde en chirurgie. Haar eindwerk ging over vergiftigingen bij hond en kat. Vanaf nu kunnen jullie ook bij haar terecht met jullie viervoeters!
Lisa Corvelyn
Lisa CorvelynDierenarts
Lisa Corvelyn studeerde in 2021 met grootste onderscheiding af als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Na het behalen van haar diploma ging ze onmiddellijk aan de slag als dierenarts in de praktijk. In september 2022 maakte Lisa voltijds de overstap naar onze praktijk. Ze heeft bijzondere interesse voor cardiologie en dermatologie. Samen met de rest van het team staat ze in voor de zorg en het welzijn van uw dier.
Chelsy Hermie
Chelsy HermieDierenartsassistente
Chelsy behaalde haar diploma als dierenartsassistente aan de Vives in 2015. In 2021 heeft ze ook succesvol een tweejarige postgraduaatsopleiding afgerond als ‘Clinical Animal Behaviorist Cat, Dog and Rabbit’ aan de Odisee Hogeschool. Voor gedragsbegeleiding en advies kunt u altijd een afspraak maken in de praktijk.
Verder kan je bij Chelsy terecht voor advies over voeding en verzorging van uw huisdier. Gehospitaliseerde patiënten krijgen van haar de nodige zorg en aandacht.

Heeft u vragen?