Waarom voor ons kiezen?

  • Passie voor gezelschapsdieren

  • Jarenlange ervaring

  • Moderne medische technieken

Patricia Donck
Patricia DonckDierenarts
In 2000 studeerde Patricia af aan de universiteit van Gent. Na acht jaar werken in een groepspraktijk heeft Patricia haar eigen praktijk gestart in Roeselare in de Beversesteenweg. Vier jaar later verhuisde de praktijk naar de Mandellaan. U kunt bij haar terecht met alle gezelschapsdieren. Bijzondere interesse heeft Patricia voor chirurgie en dermatologie.
Florence Vanden Borre
Florence Vanden BorreDierenarts
Dierenarts Florence Vanden Borre studeerde in 2020 af aan de Universiteit Gent met onderscheiding. Sommigen onder jullie zullen haar waarschijnlijk al eens gezien hebben in de praktijk, want ze volgt hier al vele jaren mee. Ze heeft een bijzondere interesse in interne geneeskunde en chirurgie. Haar eindwerk ging over vergiftigingen bij hond en kat. Vanaf nu kunnen jullie ook bij haar terecht met jullie viervoeters!
Aurelie Van De Walle
Aurelie Van De WalleDierenarts
Aurelie is in 2018 met onderscheiding afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit van Gent. Na het afstuderen deed ze ervaring op in verschillende groepspraktijken. Sinds oktober 2019 werkt Aurelie voltijds in onze praktijk. Daar staat zij samen met haar collega’s in voor de consultaties en operaties.
Chelsy Hermie
Chelsy HermieDierenartsassistente
Chelsy behaalde haar diploma als dierenartsassistente aan de Vives in 2015. Bij haar kun je terecht voor advies over voeding en verzorging van uw huisdier.
Gehospitaliseerde patiënten krijgen van haar de nodige zorg en aandacht.
Verkoop van medicatie en voeding kan dagelijks aan de balie.

Heeft u vragen?

Contacteer ons